ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Conference League: Συναγερμός για τον τελικό της Φιλαδέλφειας - Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

Conference League: Συναγερμός για τον τελικό της Φιλαδέλφειας - Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

Το «φάντασμα» του ISIS απειλεί και τον τελικό της τρίτης σε τάξη διοργάνωσης της UEFA που θα διοργανωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ και στην ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου καθώς υπάρχει φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει προκαλέσει... πονοκεφάλους στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος δεν είναι (εν πολλοίς) η πιθανή παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό και φυσικά η μετακίνηση χιλιάδων οπαδών των Πειραιωτών στα Φιλαδέλφεια αλλά ο ISIS!

Η εξτρεμιστική οργάνωση έχει εξαπολύσει από τον Απρίλιο απειλές για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις οι οποίες θα έχουν πλήθος κόσμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Σκοτώστε τους όλους».

Υπό το φόβο, λοιπόν, τρομοκρατικού χτυπήματος η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ καλούνται πλέον να βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συνδρομή ξένων Αρχών.

Να σημειωθεί πως στον τελικό έχει ήδη προκριθεί η ιταλική Φιορεντίνα και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακού ή Άστον Βίλα.