ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Με τα αδέρφια της Νταϊάνα μετά την απόρριψη από τον πατέρα του (pics - vid)

Πρίγκιπας Χάρι: Με τα αδέρφια της Νταϊάνα μετά την απόρριψη από τον πατέρα του (pics - vid)
(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Ο Χάρι ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνος του, χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά τους και συμμετείχε σε προγραμματισμένη λειτουργία στον καθεδρικό ναό Αγίου Παύλου

Τα αδέρφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα έσπευσαν να δείξουν την υποστήριξή τους στον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια της επετείου των Αγώνων Invictus χθες, ενώ η βασιλική οικογένεια κράτησε αποστάσεις - παρόλο που ήταν μόλις λίγα μίλια μακριά.

Ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Ερλ Σπένσερ και η μεγαλύτερη αδερφή της Lady Jane Fellowes, έφθασαν μαζί στο St Paul's πριν μιλήσουν με τον ανιψιό τους που ζει τώρα στις ΗΠΑ.

Ο Δούκας του Σάσσεξ έφτασε μόνος του στον ναό χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά.

Όμως μέσα του τον υποδέχτηκαν μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας μητέρας του και εθεάθη στην κάμερα να αγκαλιάζει θερμά και τους δύο. Άλλα πλάνα αργότερα στην εκδήλωση έδειξαν τον Δούκα να συνομιλεί μαζί τους, εμφανώς χαρούμενος που ήταν παρόντες.

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος προσκλήθηκε να παρακολουθήσει τη λειτουργία στο κεντρικό Λονδίνο, δεν εμφανίστηκε και αντ’ αυτού πραγματοποίησε το πρώτο πάρτι στον κήπο της σεζόν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τα μόνα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έλειπαν από το πάρτι του Καρόλου ήταν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας λόγω της περιπέτειας της υγείας της Κέιτ.

Να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι είχε ισχυριστεί την Τρίτη ότι ο βασιλιάς ήταν πολύ απασχολημένος για να δει τον μικρότερο γιο του κατά τη διάρκεια της φευγαλέας επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χθες το βράδυ, ωστόσο, πηγές του Παλατιού ανέφεραν ότι δεν είχαν υποβληθεί επίσημα αιτήματα για συνάντηση.