ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Εμφανίστηκαν μαζί με τα παιδιά τους φορώντας τις βέρες τους

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Εμφανίστηκαν μαζί με τα παιδιά τους φορώντας τις βέρες τους
Daily Mail

Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες ότι το αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει μετά από δύο χρόνια γάμου 

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκαν μαζί πρώτη φορά μετά από εφτά εβδομάδες εν μέσω έντονης φημολογίας ότι περνάνε σοβαρή κρίση στον γάμο τους και οδεύουν προς το διαζύγιο. Μάλιστα οι δυο τους φορούσαν κανονικά τις βέρες τους, ενώ έφυγαν μαζί απο τον χώρο.

Την Πέμπτη, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους, παρευρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση του σχολείου του 15χρονου παιδιού του ηθοποιού.

Daily Mail

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη Daily Mail ότι ο Άφλεκ δεν έδειξε να χαίρεται και τόσο που είδε την Λόπεζ στην εκδήλωση. «Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της δεν αγκαλιάστηκαν, ούτε φιλήθηκαν», είπε ο μάρτυρας για τον 51χρονο ηθοποιό και την 54χρονη σύζυγό του, που έφτασαν χωριστά και συναντήθηκαν στο πάρκινγκ, εφτά εβδομάδες μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί δημοσίως, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν θερμοί μεταξύ τους δημοσίως, η Τζένιφερ είχε λουλούδια για να προσφέρει στο παιδί του συζύγου της, ο οποίος επίσης κρατούσε μία ανθοδέσμη. «Τίποτα δεν θα τους σταματούσε από το να ενώθούν για τα παιδιά, το "δράμα" του γάμου τους έρχεται δεύτερο», δήλωσε πηγή στον Perez Hilton.

Μάλιστα η Λόπεζ έφτασε μαζί με την κόρη της Έμα, η οποία ήταν ενθουσιασμένη, καθώς είναι πολύ δεμένη με τα παιδιά του Άφλεκ.

Daily Mail

Παρών ήταν και ο 12χρονος γιος του ηθοποιού Σάμιουελ, με τον οποίο η Λόπεζ περπατούσε αγκαλιασμένη.

Daily Mail
Daily Mail

Το ζευγάρι πάντως για λίγα λεπτά συνομίλησε μόνο του στο πάρκινγκ, με την τραγουδίστρια να χαμογελά και να κοιτάζει τον Άφλεκ στα μάτια, πριν έρθει ο γιος του.

Πηγή στο People δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι έφτασαν χωριστά, έφυγαν μαζί ενώ και οι δύο φορούσαν τις βέρες τους.

Daily Mail