MEDIA

Τηλεθέαση: Επέστρεψαν στη θέση τους οι πρωινές εκπομπές – Τι είδε το κοινό

Τηλεθέαση: Επέστρεψαν στη θέση τους οι πρωινές εκπομπές – Τι είδε το κοινό

Οι πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης επανήλθαν στη θέση τους και οι τηλεθεατές στις συνήθειές τους

Το πρωί της Τετάρτης, οι παρουσιαστές επέστρεψαν στη θέση τους και οι τηλεθεατές -μετά από ένα break λόγω Πάσχα- είχαν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν και να ενημερωθούν. Τι επέλεξαν, όμως, να δουν;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» έκαναν 9,5% στο σύνολο και 14,3% στους τηλεθεατές 18-54 σημειώνοντας ανοδική πορεία. Σε νέα ώρα, πλέον, καθώς το μαγκαζίνο του MEGA ξεκινά στις 09.40 -παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Κοινωνία ώρα MEGA»- φαίνεται ότι ευνοείται. Η Κατερίνα Καινούργιου, χθες, με το «Super Κατερίνα» έκανε 11,1% στο σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 16% στο σύνολο και 11% στο δυναμικό κοινό.

Οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, η ενημερωτική εκπομπή που κρατά για περισσότερες από δύο ώρες παρέα, έκανε 17,5% και 10,7% αντίστοιχα κερδίζοντας την πρώτη θέση στο σύνολο. Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR έκανε 11,9% στο σύνολο και 8,3% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Breakfast@STAR» -από το οποίο παίρνει το lead in- έκανε 6,8% και 7,9% αντίστοιχα. Το «Πρωΐαν σε είδον» της ΕΡΤ1 κατέγραψε 6% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

Χαμηλά ήταν τα ποσοστά για τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, που έκανε 7,6% στο σύνολο και 5,5% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στο «Πρωινό Σου Σου», στο OPEN, η Ελένη Τσολάκη έκανε 3,3% στο σύνολο και 2,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day στον ALPHA» έκανε 11,7% στο σύνολο και 13,7% στο δυναμικό κοινό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κρατά ένα σταθερό μερίδιο κοινού, που πολλές φορές μεγαλώνει.